И јас да се пријавам во породените,до душа со задоцнување.Се роди моето синче на 10.12 ангел на мама и не направи најсреќни на цел свет Гледам и други бебушки родени на таа дата изгледа таков бил денот како и да е да се здрави и живи душичките мали и само среќа да ги прати во животот
Жени готово, бидна... На 9 јануари се породив. Се роди ќеркичката, се е супер... Ох, ми олесна скрос! На сите што чекате Ви посакувам лесен помин, а за сите мамички да си уживкаат со бебињата!!!
Neka e ziva i zdrava malata princeza vasa, samo radosti da vi nosi, odmorete se i uzivajte, pa pisi ni vo trudnicki muabeti kako pomina
@Kaetana da ste zivi i zdravi i ti i malata.Da vi donese mnogu sreka i radost vo vasiot dom.Guskajte se i uzivajte edna vo druga.
Фала Ви жени, да Ви се вратат убавите моменти, и Ви посакувам многу лесно породување... Јас ги сркав двата краја... И има моменти кога мислам дека ќе полудам, ама си викам, ајде што и да е, ќе помине, само треба време! Само што секогаш кога ќе ја донесат, и кога ќе го видам сопругот како плаче од среќа, си велам се вреди мајку му! Едит: гледам малце дека нејасна погоре, па да се дообјаснам...
Ние веќе се гледаме уште кога ме извадија од интензивна после царскиот... Уште да требаше да чекам 24 часа, ќе полудев!
Честитки до сите нови мамички! Да ви се живи и здрави бебушите, големи да растат и само радости да ви носат
Еве и јас да се пријавам на темава. Се породив на 10.01.2015. Се роди Војдан во 08:00 часот, долг 54цм а тежок 3730гр. Се породив во Чаир, порагајот беше прилично лесен (ако не се земат предвид последните болки), бебушот е супер, јас закрепнувам прилично брзо и лесно. Полека, полека се привикнуваме. Честитки до сите нови мајки, а среќно до сите идни.