Труднички муабети Честитки Мицика,нека ви е живо и здраво синчето и повлечи нога за нас што си ги чекаме јануарскиве бебиња. Инаку и јас сум уште тука, абер немам,незнам до кога вака ќе си чекаме...? На ЦТГ уште не сум била,незнам ни дали да идам. Планирав во среда да појдам ама штознам... Болки ме фаќаат чат-пат, де у кичма, де во стомак,па како јајници да ме болат,па препони ме кинат,а за нозете не правам муабет. Бебево немирно до даска. Љубица и Цеки каде сте? Ајде пишете и од болница може да се пише,угледајте се на Мицика... Со лесно нека ни е на сите
Труднички муабети Честитки Мицика!!! Нека е живо и здраво јуначето, големо да расте и само радости да ви носи!
Труднички муабети Мицика80 живо и здраво нека ви е бебчето,секој миг нека ви биде радосен и среќен со него
Труднички муабети Честитки Мицика ме расплака ,нека е зив и здрав јунакот голем да расне и секогаш така да ја слуша мама
Честитки мицика нека е здраво и живо синчето големо да расте и да ги слуша мама и тато и до година и едно сестриче на батко