Fala, da se vrakja na site vakva radost. @Bufi termin mi bese 21vi, ama trebase carski pa denes mi go zakazaa. Olesnuvanje epten
@Bufi Ти благодарам многу јас со форумиве уште се снаоѓам а и со Ирма сега На 7ми се породив, брзо и лесно. Ирма е 2800гр и 50см долга со многу коса Јас сум супер олесунвањето добро ми дојде. Сега се учиме со цицање, за плачење за спиење...се надевам брзо ќе си го фатиме редот. Ви благодарам на сите за честитиките и им честитам на сите што си добиле принова.
Carski, vo Sistina. Uste lezam, mi rekoa do utre. Zasega ne e strasno, iako operacijata (t.e anestezijata) ne e prijatna. Bebus e super, 3200g so 50cm se rodi, vekje pocna I da cica
Машала,срценце,да е живо и здраво,а и мама исто така.Поздравче,лежи си,уживкај си со бебуфчето ...па за четири дена,домче
@darcy Убаво прочитав си се породила??? Да ти е живо и здраво синчето и да сте вечно среќни и весели!
Честитки до сите нови мамички, да ви се живи и здрави чедата, големи да растат, и само радости да ви носат!
@Markiza30 , @darcy , честитки, нека ви се живи и здрави малечките, безброј радости да ви носат Уживајте во наубавиот период сега
Eve ne sam pisala i jas dolgo vreme,Se porodiv na 09.02.2015 devojce Marija 3.100 kg i 51 sm,poragajo super vo Ambulantata vo Sveti Nikole i golema blagodarnost do Dr.Nadica i babicada Despina,,,, bidejki so prvoto maka si macev tri dena,,, a sega za dva tri saata so nivna pomos kako pesna ................................
Dibre dosle na svet vasite bebcinja,@Markiza30 i @jasmina83 ... Cekame barem uste dve bebcinja denovive.
Eeee super kolku bebinjaaaa, sekogas se raduvam koga ja otvaram temata i si citnuvam deka se rodile mali covecinja. Neka vi se zdravi na sitee bebusite, markiza, darsi, snow, curiois-doll i na site drugii. Da ve pravat najsrekni na svet, od zdravje i berikjet da ne kurtulite. Pozdrav do site.
Cestitki @Jasmina, neka e ziva i zdrava Marija, postojano se prasuvav kade si...bidejki znam deka jas , ti i Markiza zaedno zabremenivme. Se najubavo i guskajte se so bebuska, jas uste cekam