Uste ne sum, cela nedela sum .1 prst otvorena, imam bolki strasni , ama nikako da se otvoram. Taka se macam duri izleze malovo.
Имаш контракции цела недела и тоа јаки и несакат да те породат ? А со провокации,царски? Жено барај си одма друг доктор.Вака се мачиш ти ама и бебето.
CESTITKI ! Do site novi mamicki, da vi se zivi izdravi vasite bebenca. So lesno i na site drugi mamicki koj brojat sitno, ve ocekuvame so ubavi vesti.
Честитки до сите нови мамички да ви се здрави и живи бебушките големи да растат на тие што сте во очекување со лесно да си поминете, и што побрзо да се гушкате со бебушките
Nemam non stop, ali deneska bas jaki. Isto me nervira sto koj ke stigne me pregleduva I sekoj razlicno mi kazuva. Neznam sto da mislam veke...
Мила ти во болница си?Најмногу го мразам тоа пипкањето ,кој како ке ми текне.Жена може така инфекција да фати.Ако не си во болница оди утре кај друг лекар за мислење.Не е во ред цела недела да имаш контракции а никој ништо да не превзема.Јас би полудела.Кумата моја во Систина беше 10 часа со болки и 10 часа само 2 прста отворена.Докторот рече нема да те мачам повеке одиме на царски. Со лесно се да си завршиш и бебуш наскоро да дојде на свет
Doma me pustija, eve deneska pak bev, isto eden prst otvorena mi dadoja diazepam I Edna mlada devojka sto me pregleda mi rece Utre ke ragam, no drug mi pravese ctg mi rece za dva Dena kontrola iako pokaza bolki. Zatoa sum malku zbuneta...
Fala fala,znaes kako e na rabota na pocetokot malku teska bremenost ama bidna se rodi Marija i toa nesto najubavo po vtor pat,ke bidne i kaj tebe ne se sekiraj mene dodeka me fatija bolki se porodiv i uste ne sam svesna kako brzo i leno pomina se......................