@Bufi @pilenka @Asja @claudi00 и ако сум пропуштила некоја друга мајка се извинувам за сите важи ЧЕСТИТКИ Мамички да ви се здрави и живи бебушките големи да растат и весели поздрав
Blagodaram @TIGARCE86 , jas od obvrski ne stignav ni da pisam tuka DA , se porodiv na 18februari i sum presrekna mama Ve guskame site so mojata kuklicka
Теофаниј се роди на 7 март Се родивме со царски рез во систина. Малце поседовме таму ама сега сме домче и раснеме
Таман подарок за Денот на жената Договорен царски или случајно?Не е тоа темата, но кога ќе можеш само пиши како си задоволна од таму, пет дена си поседовте ?... Да е живо о здраво бебето, да е најсреќен на цел свет.
Честито нови мамички!!! Да Ви се среќни и весели бебушите, а и Вие со нив!!! Гушкајте се и мазете се бесконечно ... Ретко ја отварам темава,но вчера слушнав прекрасни вести - една моја колешка станала баба, а една моја поранешна колешка, се породила со близначиња!!! Верувајте раѓањето на бебињата ми го разубаве денот!!!
фала ти мила, да договоривме дека со царски ке се порагам само го чекавме денот 6 дена останавме . Лесно поминав со спинална бев малце главоболки имав ама поминаа брзо и ти сакаш систина дс се пораѓаш?
Синоќа го донесов на свет мојот убав син тежок 3150 во 38 недела се породив.многу болки но ете помина.ви посакувам добра ноќ на сите
Vazno so bebce vo race si, cestitki golem da raste Jas 39ta moevo aber nema a gledam ist termin sme imale, ajdeeee moevo neka iskaca Kade se porodi inace?
Честитки мила нана, многу се радувам за вас. Те читам уште од почеток, и навистина сум среќна што после толку време Господ ти даде дупла среќа. Да се живи и здрави синчињата. Преубави имиња. Павел се вика и син ми. Поздрав и уживај во најубавиот подарок- мајчинството.
Cestitki, golem da raste i srekjni cel zivot da ve pravi! Moevo inatce veligden si doceka, site pred mene se porodivte haha