Leleee rekov jas cim te nema ajde sega valjda 100% sledna sum jas hahaha Cestitki za sinceto, golem da raste!
Честитки и тука, навистина ми е многу драго,да сте живи,здрави, најсреќни,па пиши ни колку дена си останала, дали одма по царскиот го виде бебушот?
Fala vi mnogu, na site vi posakuvam vakva sreka @espana posle carskiot bidejki bev so opsta anestezija go vidov posle dva saata od koga se osvestiv, a mazmi i negovite vednash go videle, ke me zdrzat nekade 5 dena za da zakrepneme...
Ajde sega i tebe so lesno neka ti e se blizi denot....zdravo i zivo da si go docekas bebceto i koga ke se guskate na se ke zaboravish imajte ubav sreken praznik pabte cekame da ni raskazuvash i ti
Благодарам срцка...да, денот се ближи, а возбудата, среќата, стравот на највисоко ниво ме разбираш како е, помина низ ова... мене ми спомнаа по царски два дена не го даваат бебуш, па се исплашив
@Ivanushkaa , cestitki I se najdobro za bebus, mama I tato! @espana , taman rabota dva dena da ne go vidis! Uste koga go izvadija vo salata go doprea do mojot obraz kako guska, vo intenzivna sedev okolu 5 casa I okolu saasaat-dva posle toa go donesoa I go stavija da proba da cica (da se javi instinktot, vo toa vreme mleko seuste nema). Posle ne sedese celo vreme so mene (za Sistina zboruvam), no go nosea koga I da posakav, I kolku vreme sakam. Samo opusteno, uste malku I ke se guskate
@mariz машала мајка, да е жив и здрав и голем да расте! Ти се исполни желбата за природно ем на Велигден Верувам дека све се исплатеше Одмарај сега Честитки и до @Ivanushkaa и @menelele, живи здрави, цел живот среќа да ги прати! Ви посакувам на сите брз опоравок и мирни бебиња