Taka be @galapce da se javis Kako manijak stanav, samo demnam na temava da vidam do kade si Ziv i zdrav da e Aleksandar! Gordost na mama i tato!
Жив и здрав да е Александар и мама јунак среќна покрај него. Искрено се секиравме што стана. Коге ќе се опоравиш ќе ни пишеш детали, сега гушкајте се
И јас се секирав, мило ми е што те прочитав @galapce Жив, здрав и голем маж да порасне, а мама имај брз опоравок
Искрено подрипнав од столче кога видов дека си пишала Те премисливме сите Фала Богу што се завршило како што треба, а сега нека ти е лесно и брзо опоравувањето, гушкајте се со малото Да ви е живо и здраво и само радости да ви носи!
@galapce jeeeeeee se izraduvav Cestito sin , golem da raste samo ubavi raboti i najubavi zelbi vi posakuvam .
@galapce нека ти е здрав и жив малиот голем да расте а тебе брз опоравак да знаеш колку те мислевме добро е кога се добро ќе се заврши голем херој си ти навистина
@galapce честито синче!!! Сега знаеш колку е убаво чувството кога ќе си го гушнеш синчето !!! Галете се и мазете се бесконечно!!!
Cestitki @galapce , golem da raste! Vredea site maki sto gi pomina za guskanjeto sega sto ke go pravite
@galapce Честито син, да е здрав, прав и секогаш ксметлија Честитки и за тебе храбра мамо, тежок пат изоде
Честитки за сите нови мамички, да ви се живи и здрави бебенцата! @galapce, жртвата дефинитивно вредеше, многу ме израдува што конечно пиша, и тоа најубави вести. Сега гушкајте се!
Честито син мамичке @galapce Да е жив и здрав принцот и да ја има целата среќа на овој свет. Поздрав гооооолем