мешенца имате голем поздрав од мене и моето синче Алексеј се породив во неделата, ама неуспеав да ви пишам, не испадна се како шо очекувавме за жал а и мн др работи ми се случија во мегувреме, ке ви пишам во соодветните теми... но како и да е сега се гушкаме со бебушко дома
Леле Љубичицаааа бравоооо, баш ми е мило, честитки , нека е живо и здраво синчето, поздрав и бакнежи до двајцата
Честиткииииии Љубичица нека е зив и здрав голем да расте и да се гордеат мама и тато со Алексеј мн убаво именце ,поздрав и пиши ни
Честитки ljubicicaa Здрав и жив да е Алексеј голем да расти да ги слуша мама и тато и да ви биде голема гордост па до година и едно сестриче
Најбитно е дека сте живи,здрави....Браво за храбрата мамичка и малиот убавец бубни го од форумските тетки Одмарајте се,гушкајте се па да ни го напишеш твоето патешествие
Љубичица...те мислев овие денови...чекав да не израдуваш. Да бидете здрави и живи и само убави моменти да си имате заедно Прекрасно име....за прекрасно бебче
Честитки Љубичица И Мицика, да ви се и здрави бебците...И да ве прават најсреќни... Доаѓаат јануарскиве бебци ...
Честитки ljubicicaa, ние сите те мислевме овие денови и знаевме дека си се породила,ама дека ни го криеш Алексеј, дека е убав па да не го многу.....Со среќа,брзо да си закрепнеш, и да си се радуваш на бебето како и што заслужуваш. Пиши ни во некоја соодветна тема кога ќе можеш. Нека е живо и здраво бебето и гооооолемо да расне.
Честитки Ljubicicaa!! Нека ти е зиво и здраво синчето Алексеј, голем да расте, и секој ден да ве радува и да сте најгордите родители на целиот свет!
Ljubicicaaa ама ме изненади честитки, да е живо и здраво синчето, големо да порасне со среќни родители