@Galicka да ти е здрава и жива малата принцеза Андреа да те прави горда мама секогаш @Mekuska да ти е здрав и жив малиот принц Дамјан да те прави горда мама секогаш
Честитки до сите , се најубаво па господ сите да ги израдува со нешто вакво - Најубаво на светот (Iako go nemam oseteno na svoja koza seuste sigurna sum deka e taka ) <3
Posle 14 saati kontrakcii I 2 casa tegnenje so vakuum dojde I mojata mala princeza na svet. Dvete sme super. Fala na site sto bevte so mene vo ova katce. Da si se olesnite sto pobrzo I da se citkame vo drugine temi za bebusi
Јеееее, жива, здрава, весела да биде, гордост на мама и тато. Ај од утре пак ќе се дружиме, ама во темата бебе.
Како да имав претчувство дека за тоа си пишала Дани ептен ме израдува, да сте живи и здрави! Ти посакувам брзо опоравување и многу убавини
@danichap честитки, да ви е жива и здрава бебушка, гордост на мама и тато да биде. ♡♡♡ Кога видов дека Џована пишала во темава, веднаш знаев што е работата. Логиката е следна: многу од нас ја следеа темава деновиве за да не пропуштиме кога ќе се породиш. Уште еднаш, честитки од срце и побрзо опоравување.
@danichap честито ќерка нека е жива и здрва и само радости да ви носи П.С не заборавај некој ден кога ќе можеш да напишеш во Породилни приказни како си минала