Конечно дојде и мојот ред да пишувам во оваа тема! Се породив на 6ти и имам преубава принцезичка почнавме природно ама бебушот наместо да се спушта се креваше на горе и завршивме со царски. Поминав супер за многу кратко време се опоравив и си функционирам најнормално. Сега сме дома и си се гушкаме со куклата на мама
Честитки мила, да сте живи и здрави двете, принцезата мала цел живот да ве радува! Баш се изненадив кога видов дека си пишала, имавме ист термин, но моето мрзливо зрно абер нема од искачање, нит контракции нит болки, грло затворено... ќе побудалам мразам да чекам! ама тоа е, не зависи од нас. Честитки уште еднаш па пиши ни во породилни приказни
Маринче да знаеш дека те мислев деновиве и баш си реков да видам до каде си и што се случува со тебе , а ти веќе си се породила.. Многу ми е мило душичке...Нека ми ти е жива и здрава керкичката, и цел живот само убавини да ве следат..Си ја доби најдобрата и најверната другарка за цел живот (од искуство ти кажувам)
Мајки на 23.07, два- три дена по терминот, мојот син дојде на овој свет. 3.300 грама, 51цм, најубави сини очи Останатите детали во соодветните теми деновиве кога ќе се прибереме домче
Neka vi e so.srekja golemi da rasnaat se najubavo vo zivotot. I po eden baknez od mene bebusi mali ;* <3 <3 <3
Девојки, се породив со царски. Само да ве поздравам и да ви посакам да поминете лесно колку и јас. Се читаме на подолго за некој ден. Ве гушкам!