Честитки @eliii89! Ете, лесно мајка не се станува, но чим се ок и мајката и бебето супер, здрави,живи,весели!
@eliii89 баш не изненади. Честито синче нека е живо и здрраво и големо да расне Гушки до вас и што побрзо да забравиш на лошите моменти
@eliii89 , здраво и живо, и големко да расти. Сега да си се изнагушкате, и лошото искуство фрли го во WC шоља, и пушти вода . За следното бебенце да дај Боже во најубавата приватна клиника да си се пораѓаш. Поздрав и до тебе и до тоа малото прцулче
Cestitki dusicke, da mi ti e zivo, zdravo i k'smetlio sinceto...Za gak se mi e jasno kako si pominala , no veruvaj so tekot na godinite se ke se zaboravi... Ti posakuvam se najubavo , guskajte se sega so sinceto i gledaj sto pobrzo da ve pustat domce
@eliii89 честиткиии срцка да биде жив и здрав , секогаш среќа да има и успеси во животот Што побрзо да си дојдете домче и да си се гушкате со принцот
@eliii89 leleee ama ne iznenadi bravo,neka ti e zhivo i zdravo bucetoo mamino. Da e najsrekjno i najuspeshno a veruvam deka kje bide i najsakano Gushkajte se sega i probaj poleka da zaboravish na loshotoo
@eliii89 да сте живи и здрави, големи да раснете. Раскажи ни кога ќе можеш. Кога ќе те пуштат? Чувај ми кревет.
Честито синчето нека е живо и здраво...Јас здравје напролет таму ќе се породувам,не ни очекував дека ќе биде добро,зборам за третманот на лекарите и сестрите и хигиена нормално.Само дај боже се да помине во ред,другото ќе се преживее. Чувајте се,гушкајте се
@eliii89 честитки мамичке.Нека е живо и здрав бебулето,големо да расте Сега гушкајте се и полека опоравувај се од лошиот пораѓај.Јас од што слушав многу лоши искуства од гак со првото си отидов во чаир.Не дека имав совршен пораѓај ама бар знам дека докторите се асални. А и јас неможам да верувам што гледав на вести вчера,уште сум во шок,а којзнае од кога немав пуштено баш ради лоши работи.Само Господ нека не чува сите од лошо.
@eliii89 Cestitki mamichke, da e ziv i zdrav maliot golem da raste, gordost na mama i tato da bidi Me iznenadi prijatno a posle mene imashe termin
Devojki moi mili eve da vi kazam deka denes vo 13.45 casot donesov na svet ziva i zdrava zenska lepota majkina teska bolkite mi pocnaa sabajle vo 8 casot, vo 10 otidov vo bolnicata i vekje za nepolni 4 casa se porodiv skroz prirodno bez anestezii bez provokacii uff koe olesnuvanje mnooogu brgu se otvoriv i so eden napon izleze mojata vtora srekjicka Na site vi posakuvam vakov brz poragjaj. So lesno mamicki na site