Neka ti e zhiva i zdrava kuklata milaaa,gordost na mama i tato da bide Vi posakuvam samo ubavi momenti
@kallias Нека е здрава и жива ќеркичката Многу ми е мило за лесниот пораѓај, сите да се олесниме така.
Neka e zivo i zdravo,zaboravi na poragajot ne se nerviraj za brzo ke si odis doma so sinko i ke se guskas @kallias neka e zdrava i ziva kerkickata Inaku jas redovno ve citam,za zal nemam srce da pisam,no sega koga procitav ubava vest nemozev a da ne vi cestitam
Лелее мила се наежив од убаво...толку мн се зближивме тука се осеќам како сестри да сме се сите...мноогуу ми е мило за тебе да ти е жива и здрава момата сега лека полека и ели и јас и кики и миг и фаталната и на сите да ни е како тебе брзо и лесно
@kallias честитκи, навистина се изρадував, мило ми е шо си поминала лесно!!! Полеκа се олеснувате, уживајте сега со бебушите но не забоρавајте не, сеκојдневно со месеци бевме заедно!!!
@kallias Леле душичкаа пријатно ме изненадивте денеска со Ели, се наежив. - Нека е здрава и жива момата голема да расти, среќа да ја прати во животот....
@eliii89 да е здрав и жив голем да расти машала буцко како за 36та недела мојот во 38ма 2800 го родив @kallias да е здрава и жива голема да расти
@kallias и @eliii89 нека ви се живи и здрави бебушките, големи да растат и да бидат ваша гордост. Ајде сега мами кои сте на ред да си се олесните брзо и лесно. Јас како прворотка брзо и лесно се породив, ќе пишам кога ќе имам време сега алуваме со грчеви синко плаче си плачам и јас со него
@kallias да ти е жива и здрава ќеркичката, баш ми е мило лесно шт оси поминала. Гушкајте се сега. Се надевам наскоро ќе се читаме во Совети за бебиња од 0-6 месеци
Грчевите ќе поминат без гајле, никако и ти да плачеш со бебчето. Така повеќе се вознемирува. Само смиреност и трпение. Се ќе помине. Бебето ја чувствува секоја вознемиреност на мајката, секој импулс и нервоза
@kallias duso neka e ziva I zdrava Samo radosti da vi nosi guskajte se Sega so malata nie ke si broime denovi I nedeli backi
Честитки на сите нови мајки, да ви се здрави и живи дечињата, само среќни и убави моменти да ве следат... до сите идни мајки, посебно до прворотките на кои им се ближи термин нека избегнуваат да гледаат вести, нека ја одбегнуваат темата "Породилни приказни" додека да се породат, исто така и некои други теми кои би можеле да ги вознемират, растажат, пуштете си добро музиче, земете добра книга или едноставно дремете на поведри теми на форум. Мене последната недела пред да се породам ми текна да читам породилни приказни откако го поминав терминот секој ден бев во исчекување, во неизвесност, во туфкање и сето тоа влијаеше да ми се покачи крвниот притисок. Бидете порелаксирани, занимавајте се со убави работи и не се базирајте многу многу на терминот