Мравче, се олесни? Ајде, се надевам дека е се во ред. Честитки, жив и здрав да е, голем да расте! Честитки и на Мицика и Љубичица, живи и здрави да ви се малечките!
Честитки Мравче,Љубичица и Мицика Ви посакувам прекрасни мигови со бебушките и еден ден да бидете горди на нив
Оу Мицика, Љубица и Мравче, нека ви се живи и здрави беубшите, нека ве следи сега здравје, радост и спокој!
Мицика, Љубичица и Мравче, нека и се здрави и живи бепчињта, големи да растат ! Љубичица, баш убаво име сте му дале на синчето, нека му е вечно !
Љубичица и Мравче нека ви се живи и здрави малите душички,до година да им купите по едно братче или сестриче Уживајте мамички во секој миг ,зошто времето брзо поминува...
Честитки Љубичица, живо и здраво да е синчето големо да расти. Си избрала прекрасно име, доколку е синче кај мене размислував за ова име
Честитки Мравче,Љубичица и Мицика гушкајте се и уживајте во мирисот на бебушките.... Љубичица јас сакам синчево Алексеј да се вика ама не смејам да писнам овој пат ветив на маж ми дека тој за второто ќе каже име и ќе си стојам на зборот јас си го крстив првото мое сонце мамино ВАЛЕНТИНО