Neka e ziva i zdrava,isto cestitki i do dr mamicki ako ne sum videla,mi se slucuva ne sum redovna na temava pozz
Vi blagodaram devojki, istoto vi go posakuvam na site vas koi ste vo iscekuvanje, nema poubavo nesto od ova definitivno Bolki kako bolki se izdrzuvaat, mora da se izdrzat koga vekje stignuvas do krajnata cel nisto drygo ne ti preostanuva osven da se molis sto poskoro da zavrsat bolkite i da si go vidis sonceto, boli ama se izdrzuvaaaa, se za bebce
Masala za 36ta nedela golemko bebce, ako si terala do 40ta kje stignelo kako sinko moj 4ipol kg Zivo, zdravo i golemo da raste, da ste sekogas srekjni so nego
@kallias честитки и од мене.Да е живо и здраво бебулето,големо да расте.Сега ти преостанува само да уживаш
Se porodiv so carski na Gak, okolu 2 casot, sam sto iskociv od shok soba. Malata e 3500 grama, 51 santim. Ja vidov samo nakrarko denes.
Аиииии, @Eli23 нека е здрава и весела малечката принцеза, а тебе ти посакувам побрзо да се опоравиш !!! Гушки до двете !
Dobri sme, da. Duri utre posle pladne kje ja vidam kjerkata. Nema kreveti tamu i lezam na operativno oddelenie.