Честитки @Eli23 долговечни да сте, а за некој ден го очекуваме и @Petar80 да не израдува знаеме дека веќе влезе во 40-та недела.
Честитки мамички @Eli23 и @kallias , да се живи и здрави бебињата, да растат во среќни и весели семејтва !!! Цел живот да се гордеете со нив!
Blagodaram na site i so lesno ja denes si dojdov od bolnica, bebe fati zoltica ,inace na Gak se porodiv katastrofa ke raskazam i toa,@Eli23 i ja se porodiv tamu ne se znaeme a sme lezele zaedno cestitki
Cestitki da e zdrav I ziv da ve raduva cel zivot inaku jas cuvstvuvav deka so carski ke ne iznenadis denes
Честитκи!!!!!!!!! Живи, здρави, сеκогаш весели, насмеани, ρаспеани.... со мајκа и татκо а за сκоρо и со бρатче/сестρиче да си ρасте бебушот!!!! Мешала бебенце, па моρало со цаρсκи Ќе ρасκажуваш подетално, важно да се опоρавиш побρзо, сега лежи одмаρај гушκај го синκо, од утρе почни да се движиш....
Bas me izraduva, neka e zivo i zdravo da raste srekno so mamicka i taticko i za nekoja godina i edna sestricka ili bratce da mu podarite