Konecno i jas da vi se pridruzam tuka, Malku kasnam so izvestuvanjevo ama takvi mi bea okolnostite nemozev porano da vi soopstam. Na 29 Dekemvri vo 14:45h Rodiv prekrasno masko dete, 3150g, 50cm, se vika Kiril, i sum presrekna sto sum negova majka. Imav priroden poragjaj i si pominav so lesno.
@KikuFFka честитки некa е жив и здрaв Кирил гoлем дa рaсте секoгaш дa биде среќен и сo мнoгу успеси вo живoтoт
Конечнооооооо.....Фала богу, секој ден те чекам да напишеш тука. Да ти е живо здраво и ксметлио бебулето и најсрекно на цел свет
Е баш ми е мило за тебе !!!!! Си се олесни !!! Нека ти е живо и здраво, само убавини да ве пратат во животот !!
Cestito duso bas se mislev koga ke ne izraduvas.Bidete zivi i zdravi,mnogu sreka da ve sledi vo zivotot
♡BuBaLe♡ Бравоо се израдував многу. Нека вие живо и здраво малечкото и одлично да напредува. Нека биде благословено и благослов да носи, нека биде радост на мама и тато. Ги посакавувам сите најубави нешта и секое добро со вас. Да биде храбро и силно како мама. Голем поздрав од мене