Cestitki do site novi mamicki da vi se zivi i zdravi bebcinjata,da imaat veselo detstvo i da vi bidat golema gordost vo zivotot
@coconaut @Sunshine_1979 Neka se zdravi I zivi bebushite ♡♥♡♥ samo radosti da nosat vo vasite domovi, a na mamickite brzo oporavuvanje
@Sunshine_1979 честитки, нека е жива и здрава Магдалена, многу убаво име сте избрале. @coconaut честито синче, нека е живо и здраво. Баш интересно, сте се нашле заедно на најубавото место и на најпрекрасниот чин во животот
Cestitki za site novi mamicki,da vi se zivi i zdravi bebushkite i golemi da rastat,samo sreka i ubavini da gi pratat
@zalosna mila, neka mi ti e zivo i zdravo bebuvceto....cel zivot samo srekja i ubavini da go pratat. Najoriginalni ste
Цел живот живи, здрави, среќни и од Бога благословени да сте! Честитки миличка, бакнежи од нас за малото бебувче! Како се вика?
@zalosna Milaaa cestitki ❤❤ Segde se iznapisuvav xixix Go vidov na fb dusho ❤❤ Da stavis i videoto na nas znaes zboruvavme❤❤ Vnesine i nas vo toj moment ne samo slika ❤❤ Znaes kako cekavme❤❤❤❤
Fala mili moi gospod neka dava kaj tie sto si sakaat .. @Sunshine_1979 Tamara Hahhaha @rose60 5 videa imam nee bas ubavo da se gleda
Amaa ja sakaaam Znaes od koga ti kazav deka sakam Barem edno bas koga izleguva malenkoto i vila mos ke se raznezni ke saka pak majka da bidi hahah Dusho da se odmoris jas da ne te zamaram i da mi pisis na fb ♥