честитки и од мене да е жив и здрав Андреј и голем маж да расте за инает на докторот што ти викаше дека е мало бебчето поздрав
Eпа ајде сега официјално да ти честитам:Нека е здрав и жив Андреј голем да рате!!!Тебе ти посакувам побрзо закрепнување (физички и психички )па да ни ја расказеш вашата најубава приказна!позз бацки
Micika80 Ljubicicaa Mravce Ivanovicka Да ви се живи и здрави дечињата, само среќа и радости да ви носат.
Cestitki i od mene, da vi se zivi izdravi, golemi da rasnat, samo radosti da vi nosat i da bidat gordost vasa, od srce vi posakuvam na site, pozdrav
Ви честитам сега сте мамички Micika80, Ljubicicaa, Mravce, Ivanovicka спермете се за подолги непеспиени ноќи
Ivanovicka, честитки, жив и здрав да е Андреј, голем да расте! Најважно дека сега сè е во ред, гушкајте се и уживајте си дома!
честитки и од мене ивановичка ( и секако на останатите мамички ) живи и здрави да се бебенцињата- сонценциња мали. се надевам дека што поскоро и јас ке ви се придружам.позз
Труднички муабети Здраво мои мили мамички одамна ме нема мн ми е жал..инаку јас се породив уште на 10.01 спонтано и мн лесно поминав фала му на Господ.Дома ми падна чепчето и одма отидовме со мм у Гак таму ме примија и во 4 часот наутро ми пукна водењакот па ми почнаа болките до 12 часот малата издржа па во 12 и 10 мин се породив.Ве сакам сите и ве поздравувам паа кога имам вака луфта ке седнам на нет пошто имам доста болки одраната а и од хемороидите никако не можам да седам.Воедно на сите нови мамички им честитам нека ни се здрави и живи бебушите Инаку сум шиена и сеуште имам болки а и се распукав пошто малку поголемо бебенце и сега никако неможам да седам.
да е живо и здраво бебето, се најдобро да го прати во животот, а тебе цеки побрзо закрепнување, и те чекаме во породилни приказни
Da e zivo i zdravo tvoeto angelce i pobrgu da zakrepne majka mu, da moze da sedi i da si go drzi vo race