Честитки на сите нови мамички, но посебно за @zalosna ... Просто ти се восхитувам на храброста да родиш и да успееш да одгледаш 4 дечиња. И јас посакувам да го имам истото...Да сте живи и здрави и среќа да ве прати цел живот...
Честитки за сите нови мамички, живи и здрави да се малечките, големи да растат и да ве направат горди родители!
@zalosna ,мајчеее да ви е жива здрава малечката,можам да замислам сега по дома полна куќа дечиња кои радости Нека ти се сите здрави живи
Fala srcko uste nemozam da veruvam deka se porodiv i deka si go rodiv cetvrtoto cedo.. sega treba cela moja ljubav da ja delam podednakvo na 5mina (tuka taka i mazeto moe))..prejge sum zaspala malce i koga se razbudiv go gledam bubalevo do mene nekoja toplina me obli po celo telo ubavini .. samo ubavi raboti da ni se slucuvat na site
Нека се живи и здрави бебињата, а родители среќни и горди на нив Жалосна, тебе те прочитав дека те боли нешто стомак, и по некој саат бебе Баш убаво
@zalosna da e ziva i zdrava i sekogas srekja da vi nosi. Jas i ti vo trudnicki muabeti vo 1saat, ti vo 4 si se porodila Rekov jas da ne se plasis, ete ama brzo bidna Patem i cestitki na site novi mamicki