Jas sum od kumanovo,na vaginalen pregled mi go potpuknaa cepot ama ne ispadna do kraj,,malku krvarenje i od togas 4 dena pominaa nisto ne se slucuva,nikakvi bolovi nemam (
Качувај се по степеници и симнувај се, јас 2 дена пред пораѓај ова го правев и се покажа успешно 100% кај мене, по 20 мин. спаѓав и се качував и пешачев со брзо одење и оп, почнаа болките после 2 дена, пробај и ти. Со лесно и те чекаме во темата бебенца
mila ,jas sekoj den generalka pravam brisi laminat kujna stepenici pesasi po 6km rucek dorucek i nisto topla banja ,ama pak ne se otvaram ,,nemam bolovi
Ziva i zdrava golema da raste @rakce89 Ne se nerviraj,ne mu se ispaga na bebusot,ubavo mu e izgleda kaj mamicka vo mese
Нема потρеба од инκубатоρ. Моево немаше 36 недели па не помина ни минута во инκубатоρ. @MADO , договоρено.. ќе ја чуваме... хехе
Готово јас се породив имам синче аје кај вас со лесно и сите да помините ко мене јас многу лесно се породив за 3 сати од ко ме фатија болките
Zivo i zdravo da ti bide sinceto....cel zivot samo ubavini da go pratat, a vam najgolema srekja da vi nosi
@rakce89 каде си ти, те нема неколку дена @NIkkita честитки, големо да расте патем и честитки на сите мамички кои сум ги пропуштилааа живи, здрави големи да растат и секогаш среќни и горди да ве прават
Gledam ja nema zalosna na femina instagram i rekov sigurno e porodena,otvaram i eden kup novi bebuski doneseni ba svet,bravo majki,cestitki za site vas da se zivi zdravi,taka velat,srekata ne mozes da ja kupis,srekata mora da ja rodis,i vistina e