@AngelOfArh се породи ли мила? Гледам честитки! Со среќа здраво и живо да биде мажулето,колкаво се роди како помина ти ајде импресии чекаме
Честитки @AngelOfArh да ти е здраво и живо синчето. Си се олесна женче. Гушкај се со бебчето и уживај во мајчинството.
И јас се приклучив на честитките. Не пребарав низ темите да видам дали се породила. Ако не се породила стварно срамота. Ја породивме ние пред време.
Абе јас пребарав низ темиве и колку што ми гледаат очиве девојчево нигде сеуште нема објавено дека се породила. Таа можеби до сега и се породила, навистина не знам.... Но не видов нигде дека ни зела мужде за бебушот
Ееееееееее ова е веќе сосем друго Тогаш @AngelOfArh и јас се приклучувам кон честитките, нека ти е живо и здраво синчето , цел живот само среќа и убавини да го пратат
Прочитав во Труднички муабети @AngelOfArh миличка,честиткиииии.Да ти е живо и здраво бебулето,големо да расте.Уживај сега во најубавиот период што следи
@RainBow , @zuto @maja.mitrova , @AngelOfArh i ako utnav nekoja se izvinuvam neka vi se zivi i zdravi bebuskite i samo srekja da gi sledi vo zivotot.
@AngelOfArh Cestitki, neka e ziv I zdrav maliot Brzo oporavuvanje tebe I eden kup baknezi za dvajcata