Mila, ziva i zdrava da ti bide kerkickata, cel zivot samo srekja i ubavini da ja pratat.... Sega samo guskajte se, nema poubavo nesto od toa
Само што сакав да прашам каде е @ivi1987 а она со бебчето во раце е!!! Нека ти е здрав и жив синко, голем да расте со мама и тато и цел живот среќа да го прати!
Женчиња мили,фала ви за честитките,живи и здрави сите.На 30-ти отидов со болки а на 01-ви Мај во 00,01 кога чукале камбаните со царски(за жал) дојде на свет мојот убав и најмил Петар Кога ќе имам повеќе време ќе ви ја пишам мојата приказна породилна која пак беше со компликации ама за среќа сме жии и здрави двајцата.Ве гушкам
Fala vi mamicki vi posakuvam naskoro da mozete da si se guskate so najmilite,da gi imate vo pregratka,da pocustvuvate kako e da si mama,custvoto koga ke zaplace ,prv Pat koga ke vi se nasmee.....I mn drugi najubavi raboti koi se nezamenlivi I so zborovi ne mozat da se opisat.....
@sunshine2015 @ivi1987 @Mari* Честитки со закаснување мамички.Да ви се живи и здрави бебушките, да бидат гордост на мама и тато.
Дојде време и јас да се пофалам дека се породив пред два дена, девојченце мило златно кое ме направи најсреќна но и ме измачи и покрај епидуралот но за детали во другата тема