Труднички муабети Честитки и од мене Regenbogen, да ти е жива и здрава ќеркичката и само успеси во животот да ја следат, да ве прави горди родители
Труднички муабети Честитки да ти е здрава и жива ќеркичката голема да расте имајте убави денови, месеци, години покрај неа и покрај другото се разбира
Труднички муабети Да е жива и здрава и голема да расте, да ви биде најголема гордост и среќа ... поздравче
Труднички муабети Честитки Регенбоген, жива и здрава,голема да расте и да ве грее цел живот со успех и гордост.
Труднички муабети Драги мои, јас се вратив дома со моето синче и ете веднаш да ви пишам Ќе ме дружите сеуште или...? Поздрав голем од нас двајца
Труднички муабети баш убаво, големо да расти и само срека да го прати секако дека ке те дружиме , па имаш многу да споделуваш со нас идните мамички за двајцата
Труднички муабети честитки за синчето да биде живо и здраво и да биде најголема ваша гордост сега само гушкање и уживање со најубавиот и најновиот член во семејството честитки уште еднаш
Труднички муабети Да ти е живо и здраво синчето горда, да имаат ледна бременост сите нови трудници а јуник каде е денес? Има ли некаква информација од неа?
Труднички муабети Честитки здраво и живо да е синчето големо да расте и само раднос на мама и тато да им носи позз голем
Труднички муабети Горда честитки и од мене, нека е живо и здраво синчето Уник ајде ситно броиш, па и тебе ќе те снема, само да ве поздравам многу сум уморна одам на спиење ........ поздрав убав ден