@Adina честитки мила. Ти замина јас на твое место дојдов . Гушкајте се и уживајте. Честитки и до @Stasija @MADO @Milla989 @Dzevelekova @simonka93 @S.Snezana @only44you @mimidjon @zajka1 нека ви се живи и здрави бебињата и само радост да ви носат.
@vitamina Eej fala ti najmnogu mila i bas mi e milo so odma nekoj go zafati moeto mesto, ti posakuvam lesna bremenost ko mojata Gushki od mene I Leana (sea ideme vo paket haha)
И јас да се пофалам мамички... Се породив на 20.06.2016 во 10:40 и на свет го донесов моето прекрасно штурче
zdravo mamicki....mene me nema dolgo na forumov se nema vreme sega so bebuskovo.....cesttiki na site sto se porodija neka vi se zdravi i zivi bebcinata so majka i tätko da rastat.....inace nie uste malce ke polline 40 dena....i malce po malce se spremame za doma.....babite i dedoto edvaj ne cekaat....backi do site od mene i LUKA
ISKRENO ZAVISI KOJ KAKO...JAS TRGNAV BEZ BOLKI VO BOLNICA IMAV SAMO SIMTOMI NA KRVARENJE DOLU ALI NE OBILONO ONAKA NEKOJA KAPKA.... I VO EDEN BEV NA BOLNICA I ME ZADRZA POSLE PREGLEDOT A BOLKI NIKAKVI SE DO TRI SATOT POSLE PLADNE I VO 18:30 SE PORODIV SE BESE NA BRZINA....NA SITE IM POSAKUVAM LESEN POROD KAKO MOJOT SREJNKO I SO LESNO
Честито Адина, жива и здрава да е, само убавини Честито и до Стасија, Мила, Каранфилова и сите нови мамички, да ви се живи и здрави бебушите
Здраво мами и мене ме немаше немав време. Се породив и јас прв ден од 42 недела со провокација. Сега си го имам в раце најубавото ангелче , преплавена сум со емоции , плачам од среќа кога го гледам ! Сите да си дочекате!
Честитки за новите мамички уживајте и бидете најсреќни, кас еве после 7,8 недели влегов во вистинска шема и уживање со малата!