Цело време те чекам за на крај да те "промашам" @alisijad. Живи и здрави и сестриче да му "купите" догодина
@alisijad честитки! Да ти е живо и здраво синчето. Супер се држеше цела бременост, сега уживај во мајчинството.
@alisijad chestitki i od mene, da e zhiv i zdrav bebushot i ushte 2-3 bratchinja ili sestrichinja da go druzhat ponatamu Gushki, uzhivajte Chestitki i do site novi mamichki, eden kup imam ispushteno! Da vi se zhivi i zdravi soncinjata na site
Cestitki i od mene do site novi mamicki,samo radosti da vi nosat bebusite i da se zivi i zdravi i najsrekni
@alisijad @l.e.o.n.a 31.07 @anastasijaki живи и здрави да ви се бебушите и среќа да ви носат во животот
Честиткииии, да е жива и здрава малата, многу радост да ви донесе! Едит: Честитки и на @anastasijaki за синчето, да е живо и здраво!
@alisijad @l.e.o.n a 31.07 @anastasijaki Cestitki mamicki, neka se zdravi zivi I vekoviti malite, a vas brzo oporavuvanje
Честитки до новите мамички @anastasijaki @fs-fs-fs @l.e.o.n.a 31.07 да ви се здрави и живи бебушите, гордост на мама и тато