Честитки, Даниелка, нека ти е жива и здрава малечката! Силк, се во свое време кога си е Божјата волја, исто како ти нас што не учиш!
Каде трчаш ти? Ќе си излезе детето кога тоа ќе сака искрено не си ни до термин дојдена по пресметките овде кај нас, се во свое време, ако му е убаво нека си седи кај мама уште некој ден. А ова дека си во депресија дека сите се породиле а ти не ти е голема грешка, па зарем повеќе сакаше предвреме да се породиш? Честитки за сите нови мамички и добредојде на сите нови бебенца
Ceki89 Kallias Roza102 Danielka0507 Мамички да ви се живи и здрави бебчињата, само радости и убавини да ви носат.
Ви благодарам на сите за убавите честитки..Силк со лесно нека ти е...Ајде и ти да не израдуваш во јануари, па после ќе ги чекаме фебруарските бебци... Значи заедно родендени ќе славиме на нашите ангелчиња...Да Јована е убаво именце, а и самата си се роди со име..
Труднички муабети Мамички, еве ме и мене.. иако недоволно редовно со коментари.. Јас веќе си го добив најскапоцениот подарок во Новава Година.. на 23.01.2013 моето синче ми го промени животов.. на многу, многу поубаво.. истото ви го посакувам на сите вас кои порано или подоцна го очекувате и сонувате за вакво богатство...
Ахааа Силк онлине си....аххх писувај...има ли новости...нон стоп се вклучувам да видам и?се сретнавте ли со бебусот?
честитки,честитки до сите нови мамички!!! да ви се живи и здрави срцињата. ајде,уште малку па на ред сме ние февруарските.....уште само неколку дена..
Здраво мамички Јас се породив уште во Петокот имам прекрасно синче , ќе се вика Дарио. Двајцата сме супер и ве поздравуваме.