@Annath @Domakica @K.Mari4ka @Saraa @KoZee @butterfly* Живи здрави и бескрајно весели да ви се бебушите. Гордост на мама и тато.
@Annath chestitki, zdravo i zhivo bebche! Na site majkichki vi posakuvam prekrasno sekojdnevie so bebushite, da vi se zhivi i zdravi i samo radost da vi nosat!!! @Domakica epten prijatno iznenaduvanje!
Ви блaгoдaрaм нa сите зa честитките, дa ви се врaќa нa сите штo си сакате! Не знaм дaли дa гo нaпишaм мoетo искуствo вo сooдветнaтa темa, aмa сo oглед нa тoa декa не беше бaш леснo и еднoстaвнo, се двoумaм, не би сaкaлa некoму дa му сoздaдaм непoтребни пaники. Ни првoтo пoрoдувaње не ми беше бaш леснo, aмa сегa некaкo ми е пoтешкo, иaкo фaлa му нa Бoгa дoбри сме и двaјцaтa.
Пиши си, олесни си на душата. Во темата има толку многу дијаметрално различни искуства, па секој кој ќе ја отвори е свесен за истото. Најголемите паничари мислам дека секако како механизам на самозаштите не читкаат по тие теми.
@Annath , @Saraa , @KoZee , @butterfly* , @24.07 честитки, нека ви се живи и здрави бебушите, многу радост да ви донесат!
Си го добив синчето конечно и јас, после 16 саати порагај успеа природно од мојот мал стомак да искочи бебе од 4.060 кг и 54 цм. Ве поздравувам и не ви кажувам како поминав