Silk ти Честитам дусицке ви посакувам се најдобро голема да расте лана прекрасно име сте одбрале Честитки и на сите други мамиЧки!!!!
silk srce cestitki i od mene ziva i zdrava da e mojata mala snaska.kade si sega se izgubivme vcera.jas sum sega na intenzivna.
Daniela Ance Silk CEstitki za site, da vi se zivi i zdravi bebushite, mnogu radosti da si imate so niv.
Честитки до сите мамички, чекаме породилни искуства и приказни да ви се убави и здрави буцињата и само радости со нив да споделувате
Боже, Боже, па вие скоро сите сте се олесниле! Нека ви се живи и здрави бебчињата мамички, големи и најсреќни да растете! П. С. Штипнете не по еднаш виртуелно за носе што побргу и ние тука "исчекувачките" побрзо да ви се придружиме во мајчинството!
Силк, Анче, нека ви се зиви и здрави Филип и Лана, честитки од срце, ете дојде и васиот миг на срека, узивајте со своите ангелчиња, ...па и запознајте ги, мозеби навистина ќе си бидете сваќи голем поздрав до вас и да ве радуваат и смеат цел зивот бесконечно
ancetupance, честитки нека е жив и здрав и голем да расне silk, па конечно мила нека ти е жива и здрава принцезата голема да расне, да си биде убава на мама и силна на тато, нека биде ваша гордост и среќа.
Анче живо и здраво нека биде синчето Филип и големо да расте.Силк многу се издрадував,жива и здрава нека биде малата Лана и да порасне во прекрасна девојка....Ви посакувам и двете побрзо закрепнување...
Честитки до сите нови мамички, Мари, Cacush, silk и ancetupance... живи и здрави да ви се малите, големи да растат, да бидат ваша гордост!
Силк, Анче, Кацуш, Мари да ви се живи и здрави бебушките...Големи да растат и да ве прават среќни..Поздравче од мене и другарка им Јована...
Cestitki Silk i Ancetupance neka vi se zivi i zdravi bebcinjata golemi da rastat ....raduvajte si se na ubavite prvi momenti....vi posakuvam se najdobro....
CESTITKI ZA NOVATA MAMICKA, DA E ZIVA I ZDRAVA KERKICKATA, GOLEMA DA RASTE, SE SE SE NAJUBAVO VI POSAKUVAM, I NA VAS I NA SITE MAMICKI I NIVNITE BEBINJA, GOSPOD DA VI DAVA SE STO SAKATE, A NAJMNOGU ZDRAVJE I SREKNI DENOVI!!!!
честитки до новите мамички...баш се радувам што сте добро и што бебињата ви се добро...додека не го видам дека е здраво,право, цело време ќе имам една доза на страв....којзнае какво е чувството кога ќе го видиш прв пак?!ѓе си кажеш-како ова од мене се створи и излезе?..стварно е чудо цел овој процес на создавање живот. им посакувам и на сите што си чекаат да останат бремени,да им даде Господ наскоро да си се израдуваат. Чикита,каде си? ние сме следни според списокот на термини за породување...гледам анчетупанче,пред крајниот термин се породи.па да видиме и ние....јас имам закажано термин за царски (мора така),па да видиме дали ќе го дочекам терминот или ќе излезе порано.