Фала ви на сите , Дај Боже секој да си дочека ваква радост @letters честитки драга, живо и здраво нека е , а тебе брзо опоравување
Женска да сте здрави и живи, среќни и весели, полни среќа и љубов! Господ да ве чува и да ви дарува радост и мир!
Фала ви женички на сите мене хормоните баш сега ми побеснеа.си го гушкам ова малечко човече и си плачам.Друга димензија на животот имам сега верувајте.Кога ги читав вашите коментарите кои сте се породиле како зборувате за неограничена љубов, искрено ви завидував, сега си завидувам на мојата личност за благословот кој го доби. Најискрено им посакувам вакво чуство на сите кои исчекувате, кои мечтаете и сите оние кои се скептици дека неизмерна љубов постои
@letters @sunmoonstars Честитки мамички, да ви се живи и здрави бебушите, многу радости да ви донесат. Вам побрзо опоравување!
Mili moi drugarki koi bremenosta mi ja napravivte uste poubava, a i periodot pred nea polesen za vrvenje vi soopstuvam deka denes vo 12 i 15 minuti se rodi mojata prineza teska 3640 i dolga 50 cm. So mm ne mozime da ja doiznagledame kolku e nezna i prekrasna. Ve guskam site