Dali ima uste nekoja koja treba sega brzo da se porodi? neka se prijavi) da znaeme kogo da iscekuvame)) ili mozebi Silk navistina bese posledna od ovoj bran trudnicu kako i da e na site da vi se zivi i zdravi bebinjata i da se mnozat
Февруари ancetupance 02.02.2013. LaChiquita 04.02.2013 efimija.t 05.02.2013. elena1234 09.02.2013. simonice 09.02.2013. Nice.girl 11. 02 .2013. еве не следните,Лори. јас само имам корекција на крајна дата до 07.02. ама како и да е,следната недела очекувајте не..
Силк конечно си се олесна !!!Честито ќеркичка Лана здрав и жива голема да расте !!Конечно гушкање!!! Најнетрпеливата мамичка викаше:неможам вака веќе,слонче ќе си родам ,сакам Ланичка да си ја видам...Сега ова сигурно ти е смешно а колку беше тажна!!!Срцка ве гушкам и бакнувам мнооогу се израдував! Ancetupance честито синче здрав и жив,гордост на мама и тато да биде!!!Ти посакувам побрзо и лесно опоравување од царскиот!Па ве чекаме со силк во породилни приказни.Гушки и до вас
Мари2011, Cacush, silk, ancetupance, Ceki89, Kallias, Roza102, Danielka0507 (се надевам не заборавив некоја) нека ви се живи и здрави срцките, само радости да ви носат. И karak честито внука, да е жива и здрава и највесела
Честитки и од мене до сите нови мамички.. Ви посакувам се најубаво, да ви се живи, здрави, весели и само убавини да ве следат
Честитки Силк нека е Жива и Здрава Ланичка, голема да расте Честитки Анче Нека е Жив и Здрав Филип, голем да расте
Уште 2 фемински бебиња Честитки Силк и Анчетупанче, да Ви се живи и здрави дечињата и Велком то д клаб
Честитки до новите мамички нека ви бидат. живи и здрави .анче и силк узивајте со своите бебушки сега позззз