Ефилмија: Честито синче жив и здрав,многу убаво именце има Грегориј!!! Eве го првото февруарско бебе со нетрпение го очекувавме Ве чекаме во породилна!!!!
Здраво мамички да ви се здрави и живи бебчињата да растат со мама и тато и да сте срекни цел живот...Поздрав до сите
leo-n-tina машала синчево и уште поооогоолем да расте,а за ова цицањево не ме потцетувај ми се плаче ако се тоа контракции не барам епидурална за раѓање!!! И јас бев со царски не се мачевме со бебето ама после за цицањето со недели си плачев,стискај заби да цица сега е најбитно и најздраво поздравче
не се плаши јас бев со царски не кај секој е исто јас се измолзував брадавиците болат првите денови ама после е песна има една маст за премачкување за да не се разранат се вика мам кеар 85 ден мислам дека беше не се плаши ако идеш на царски.а болките во градите ни најмалку не се како контракциите сеа боли не дека не ама се трпи ке постисткаш заби малку и готово лесно е ке видиш поарно да цица одколку да стануваш навечер шишиња ова она не е страшно.