Не се плаши ич, јас колку се плашев а втор пат ми беше, па кога дојде моментот бев смирена најубавото нешто во живото ќе ти се случи П.с ми фали цела тема Бременост хахаха
Мешиња, да ве известам дека вчера попладне се породив. Женско бебуле. Ќе ви ја раскажам породилната приказна деновиве, само да закрепнам убаво зашто имав тежок пораѓај. И фала ви на сите што тука сте ми пишувале. Поздравче
Eеееј многу се израдував! Те чекав да пишеш! Брзо опоравување на тебе мила, а бебето да е здраво и живо, цел живот со мама и тато да расте!
Баш те чекав да пишеш Честитки @Black girl - да се радувате секогаш со ќеркичката. Лесно и брзо опоравување на тебе
Честитки, да биде жива и здрава бебушка а на тебе брзо опоравување и брзо заборавање на болката, па само на убавото да се сеќаваш
@Black girl Честитки мила баш ме израдува да ти е живо и здраво бебуле среќни да ве прави.На тебе побрзо опоравување и закрепнување
Честитки за новите принови на среќните мамички.. Живи и здрави да ви се бебушките, да растат со тато и мама