Труднички муабети Горда честитки и од мене, само гордост и убавини да си чекаш од синчето, па во следна прилика сподели искуство како помина се.
Труднички муабети Горда нека е живо и здраво бебушкото големо да расте и да ви донесе многу радост, среќа, позитивна енергија во домот и имајте преубави и среќни мигови поминати со него. Поздрав...
Труднички муабети Благодарам за честитките! Ви посакувам сите вие наскоро да се радувате како мене, па и појќе! Кога ќе најдам повеќе време, секако ќе ви пишам детално.... Поздрав гоооолем
Труднички муабети Mother86...сега уживај во секој миг со бебето и што повеќе среќни и безгрижни мигови да си имате
Труднички муабети Еве ме и мене УПС ЕВЕ НЕ НАС Драги мои јас се породив на 30.09. и вчера си дојдовме дома.. Поминав добро, ке пишувам за тоа во породилни приказни.. Инаку многу ми е жал што повеќе нема да ве дружам во оваа тема, ама затоа се тука другите теми Ве гушкам и јас и бебе
Труднички муабети Честитки Уник, да ви е живо и здраво бебето, цел живот ксмет да го прати и секогаш да ве прави горди родители А „бебе“ има име?
Труднички муабети Unique.chick честитки, да е жива и здрава, и многу среќни моменти да споделуваш со нас.
Труднички муабети Како бе Јуник да не не дружиш, види ме мене секаде у секоја манџа се замешав . Да е жива и здрава Ана и голема да расте, да биде гордост на мама и тато и секогаш да ја следи радост. во малите ноџиња и носе штипнато од тета Ангел
Труднички муабети Честитки уник, нека е жива и здрава ќеркичката и само весели моменти да ви носи. Поздрав до двете
Труднички муабети Биднаа мекиците Честитки мамичке, да сте здрави и среќни моменти само да ве пратат, Ана да си расте безгрижно, и вие на неа и таа на вас, да сте горди емотивецов овде за малце ќе се расплакаше
Труднички муабети Жива и здрава да е Ана, голема да расте. Баш ме интересира како помина ти Уник?? ПОзз
Труднички муабети Унииииикк да е жива и здрава Ана, голема да порасне, многу радости да си дочекате со неа. Машала буце малооо Многу ми е мило што така лесно си поминала, шиеното ќе помине за некој ден, немај гајле за тоа, важно се друго помина добро
Труднички муабети Честитки и од мене, најстрашната работа заврши и сега ви останува да си уживате една со друга засекогаш, цел живот да бидеш горда и среќна мајка
Труднички муабети Уник честитки и од нас да ти е живо и здраво бебето ајде сега да кажуваш како помина