а кај видовте дека каталеа ли како и е никот нека прости дека се породила,инаку јас имам школска што скоро се породи исто Јаков го има крстено може и да е таа хихихи
oo нека и е зиво и здраво тогаш хихи оддамна не сум читала таму али видов на прф таа има 28 год не е другарка ми
Лонтина, Nice.girl,Каталеа честито бебчиња, нека ви се живи и здрави, гоооолеми да раснат, само среќа да ги прати
Ви благодарам на сите за убавите желби и честитки.. Ви ја посакувам и вас најголемата срека.. Ве читам, но никако да стигнам да пишам, со Јаковче си дојдоа и обврските Ќе глеадм во најскоро да ја споделам и мојата породилна приказна.. Поздрав до сите, уживајте си во бременоста и само едно ке кажам - не сте ни свесни која срека ви доаѓа, верувајте дека не е ни малку слична на онаа која ја очекувате, оваа е мнооогу поголема, нешто што не постојат зборови за да се опише.. Ве гушкам ситееее
Katalea Честитки!!! Јас малку каснам,но одамна ме немало да ги расчешлам темиве Гушкајте се со малиот пред вас се најубавите моменти