@Цвет88 жива и здрава да е малата принцеза.Богородица секогаш да ви е на помош да ве чува и заштитува.Честитки од срце.
Ви благодарам женички, добро и брзо поминавме кај 11:30 почнаа некои болки во 4:40 се роди маминото. Цицкаме веќе, а мама чека визита за некое апче да ми дадат пошо троа болки иам.
@Цвет88 честитки мамичка, да ми ти е здрава и жива, гордост голема. Цицкајте и растете Брзо опоравување.
Фала ви на искрените честитки, си дојдовме денес, уште ми е се како сон. Многу некако брзо ми дојде се. Ве бакнуваме.
Се породив и јас али порано.Дали крај на октомври или почеток на ноември испадна септември но на убав ден на празник на 21.09.малата е во инкубатор ке ја задржат добра е напредува.Мене утре ке ме пуштат срце ми се кине како да ја оставам овде,ама морам.
Cestitki ziva i zdrava malata.I jas bev taka,oktomvri sredina,pa pocetok i na kraj Septemvri.Te razbiram najdobro.I moeto sonce e samicka tamu.Dusa boli.Nemam veke solzi da placam.Samo se molam na Bog.Ziveam za sekoj sleden den,da se javam da prasam kako e.I sekoj den taka.Ke uspeeme veruvaj.Ke bidat dobri,ke si gi guskame.Nie do denes edna nedela otkako se rodi,a nitu sme se gusnale