Честитки Симонче,нека е жив и здрав малиот голем да расте . претчувството не ме лажело потајно знаев дека си се породила Уживајте во убавите моменти!
Труднички муабети мешинја јас се породив на 05.04.2013 и сум нај среќќна мама веке сме дома и сее гушкаме со малата принцеза ајде на сите нека е со лесно нема ништо поубаво од тоа да бидеш мајка
Труднички муабети Честитки мила, сега уживај гушкајќи се со своето најмило Јас девојки да си кажам дека ми останува уште месец дена до крајниот датум ама се некако си мислам дека дечково ќе не израдува порано па овие денови турбо се спремам за во болница Синоќа имав некој трип дека ќе се породам, ме разбуди некоја болка од спиење и си велам готово ќе ми пукне водењакот, станав бев до вц и си го вклучив бојлерот за секој случај, кога му кажував на мм сабајлево се згази од смеење ама ете, мене паника ме фати
Dreem.Girl честитки нека ти е жива и здрава керкичка и голема да порасне само здравје и среќа да ја прати цел живот
Мешиња на 11.04 го родив моето ангелче Христијан ,вчера не пуштија дома . Честитки на сите мамимички кои во меѓувреме се породиле а на идните нека им е со лесно
Симона, dreem girl и мама25 нека ви се живи, здрави и среќни сонцињата! Уживајте во најубавите мигови со малите ангелчиња!
Mama25 cestito since zdravo,zivo,veselo,golem da raste Gordost I radost da vi nosi Hristijan Omarajte sega guskajte se te cekam vo porodilni prikazni