Ете го баткото! Честитки мамичке, да е здрав и жив, голем да расте и сега само најубави моменти заедно со јуначето! Убавини Бацни му ноџе од тета Оли Честитки моме! Големи да растат, да се здрави и живи, уживајте во предизвикот
@ikica86, @Bebulleee , @Momichka, Нека ви се здрави и живи бебулињата големи да пораснат. На вас мамички ви посакувам побрзо опоравување.
Честитките до новите мајки,Господ да ви даде здравје и долги мигови со вашите најмили,па нека ве радуваат секогаш како првиот ден❤️❤️
Ме наежи!!! Нека е здрав и жив, силен и издржлив на мајка, убав и најпрекрасен! Значииииии НАЈСРЕЌНА СУМ!!!
Жалам што не ви пишав порано. Малите беа во инкубатор доста време а мене ми требаше многу време да оправам плус да го одржам млекото. Имав слична сторија како @stevemila. Од 27 недела бев на Пин. Цело време под инфузија магнезиум да ги спречеме контракциите. Успеавме до 34+0. Не мрднав од кревет. Вц во лопатка. Малите се стабилни, конечно дома три недели ги задржаа. Имаа жолтица во болницата. Мами дома ги чекаше. @kukla21 двајца партизани се Ама го поминаа оваа војно време, сега се гушкаме дома. Инаку не беше цела бременост тешка. се породив природно. Барем оваа беше полесно
Srcka moja si ti.Pominalo se.I tvoite ke se ko Daria borci.Ke porasnat.Nie malku poveke se izmacivme no vredi.Guskajte se i rastete
Честитки мајкички, да ви се живи и здрави бебенцата, радости да ви носат! Борбата се исплатеше, гушкајте се сега!
@Bebulleee Златна мајка . Јунак жена . Конечно си се гушкате ❤❤❤❤❤❤ Нека е здраво и живо ❤Голееееем да расте . На сите мајки да ви се здрави и живи бебенцата ❤