Честитки @kostarika ! Нека се живи и здрави малите, големи да растат! Мило ми е што се поминало во најдобар ред! Кое олеснување, нели мајче?
Даа да ви кажам јас од вчера до денес кога ги видов бебињата не сум веќе истата а и тоа мислев дека нема да биде така. Ми идеше да врескам од радост Дај боже Се најубаво на сите
@kostarika neka ti se zivi i zdravi bebinjata,guskajte se sega.so spinalna li ti bese carskiot ili so celosna anestezija
Се радувам со тебе, те читам одамна и денес сто пати ја отворив темава да видам дали си пишала. Да ти се здрави и живи бебчињата
Фала ти , стравовите беа добри само затоа што ме држеа дисциплинирана ама сепак фала му на господ што стави рака на моите бебчиња.
палчевски конечно се насмеа и направи нормален муабет со мене. Мислам дека сепак повеќе ги знае другите гинеколошки дијагнози отколку бременостите.
Јас само за пораѓај го имав, се смееше цело време а и наредни 3 дена. Баш ме зачуди сега И се мислев дал за редовнинпрегледи да одам кај него или кај Гоца да останам. Како си ти?