da vi e zdrava i ziva kerkata,i sto pobrzo oporavuvanje i guskanje.dali primavte inekcii za zreenje prethodno
да примивме во четвртокот една и вчера сабајле уште една па ме породија покасно ама пак не и се скроз созреани белите дробови но докторката вика дека не е критична и прават се што е од нив можно
Да е жива и здрава мајка. Ич да не и се секираш. Внука ми пред 14 г се роди 1700 и 47 см долга со примена само 1 доза за зреење и тоа неколку часа пред да се роди, па сега е поголема од мене. Девојчињата се жилави и борци. Ви посакувам за брзо да си се гушкате.
Честитки да е жива и здрава не се грижи ќе биде се во ред со верба во Бога ќе си порасне момата и од мама поголема
Честитки @elii93 голема да расте бебушка! Кога ќе стане голема девојка, ќе си речеш ееее како вчера да беше кога беше 1670 гр
Vcera bas na mene Dr trajkovski mi kaza oti od 34 Ned natamu ako se rode bebeto ne e tolku kriticno Kako I da e gospod da e so vas
И јас станав мајка Да ми е жива и здрава ќеркичката. На сите ви посакувам ваква среќа. Неверојатно е.