Ви благодарам на сите за убавите честитки се извинувам што неможам на сите да ви вратам ама многу сум среќна што ме подржувате и што ме мислите Ви благодарам од све срце гушки од мене и малата МЕЛЕК
Жива и здрава да е @saramila09 И чекаме сликО од лепотицата облечена во преубавото фустанче Немој да не си ја изнела во тоа
Слика ќе има ама свекрвата и купила друг сакала тоа да го облече и ај да не ја налутиме па здравје друг ден ќе го облечеме тоа Иначе еве ова е мојата лепотицата сакав да споделам слика со вас секако 9 месеци се дружевме заедно доброто и лошото го имаме споделено
Ако ја навикнеш со попуштање од почеток макар и за ситници како ова на глава ќе ти се качи. Строго мајка!
Знам но ќејф и било и мене мие кејф за тоа фустанче ама ај овој пат да попуштиме па друг пат строгоо лоша ќе бидам иначе "не сум неможам да бидам "такво срце имам
Токму затоа зборам, се сеќавам со колкав кеиф и го купи фустанчето и сега свекрвата сакала баш нешто друго. Можеш да биде само не сакаш. Можеш и со насмевка не мораш да и лупаш по маса, чисто преку женски сигнали да и укажеш кој е кој. Хормониве ме лупаат дај јас да ја средам
Хаха ај ќе ти оставам тебе на твои раце Која од вас сака да го поздравам др.александар бојаџиев ауу девојки стои пред мене дежурен е..ова е доктор малку шала сите го испофали те пред некое време точно било
Ти благодарам многу Да со спинална супер си поминав благодарение на др.митко ивановски си имам прекрасо чедо што сега е покрај мене и ме прави среќна