Барав по темиве и се мислев каде да пишам и мислам дека тука е најдобро. - Прво да им честитам на сите идни мамички да ви се живи и здрави бебуфчињата јас сум при крај терминот ми е 16ти Јули но имам некој чудни благи болки во половината знам дека секоја бременост си е приказна за себе и кај сите е различно но дали може некоја послободна мамичка да ми пише како би ја препознала болката, знам дека кога ке дојде време нема шанси да не познаеш ама малку од малку да бидам запознаена бидејќи ми е прва бременост
викаат ако се зголемувала болката, и станувала се појака и појака- тогаш тоа е тоа ! барем мене така ми кажаа немам лично искуство, за некоја недела ќе го искусам се надевам
Meskovci jas se porodiv vo Sredata vo 00:10 minuti i na svet donesov zdravo masko dete tesko 3150 i dolgo 50 se pomina super i eve denes sme vekje domce i se guskame..so lesno na site pa koga ke imam vreme ke ja pisam nasata prikazna ** p.s izvinete za latinicata pisuvam od mob ..
Честитки до срекната мамичка,се надевам лесно помина,да е живо и здраво малото маже,да ја слуша мама и да биде многу умен,поздрав
Честитки мамичке нека е живо и здраво големо да расте среќа да ви носи во домот. Исто честитки до сите мамички кој ги донесоа на свет своите чеда да се живи и зрави.
Честитки мамиче,живо и здраво нека биди,срека да го прати цел живот и вас нека ви донеси срека.. П.с да го слушате малото,тоа што ке кажи бидејки тоа е главното во фамилијата сега нели?