Жени, мајки, кралици... Фала ви на сте за честитките, немам време сеуште на долго и широко да ја пишувам. Помонав добро на пораѓај, отидов со 4 отворена, брзо се отворив, бебко постепено слегуваше, ама се заврши супер. Болки како болки, не е страшно ништо ако издржуваш повеќе болка. Него имам дилема, бебко повраќаше на болница, ги прашував сестрите зошто, се чистело викаат. Вие мајќи што сте ср породиле природно, ви се десило нешто такво!? Знам дека ако нешто не беше ок, др ќе ми кажеше, ама мисла ми е
И првото и второто дете ми повраќаа,дури и не ми ги носеа брзо на цицање за да се стабилизираат,рекоа се случува кај бебињата...и мене ми беше мисла ама испадна се во ред
И мене не ми го даваа, да го дојам дпдека не престана А сега па цело време си нанка, не можам да го разбудам да цица, а млеко уште не ми дошло. Жолтица нема, а спие цел ден. Ќе има плачки вечерва осеќам Леле се ми е ново, за се се нервирам и мислам
Нормално е да повраќаат ден-два, мене првото дури и килажа ми намали за три дена во болница, ама после надокнадивме со доењето. Не се оптеретувај, уживај
Конечно се роди принцезата наша денес во 18 и 55, 54цм и 3590гр.. Поминав лесно се се заврши на брзина, уште не сум ни свесна
Алал да ти е мајче, секоја чест да сте здрави и живи, голема да расти принцезата Пуштај ни среќа сега