@monik55 Честитки мајка. Жив, здрав, благословен да биде синот најубав на мајка. Труднички отварав најмногу заради тебе, премногу ми е мило. Честитки и до другите мамички. Вечно да ве радуваат бебушки.
Колку многу нови бебиња честитки мамички нека ви се живи и здрави, многу топли прегратки, гугање и бебешки мирис
Честитки од срце, да е жив и здрав синот, голем да расте, и што побрзо дома да си дојдете и да си се гушкате
Се расплакав од милина ... Мајче @monik55 жив и здрав да е...радост и гордост да биде... Гушкај до бескрај и уживај!
Честитки и тука, да ви е здраво и живо синчето! Честитки и на сите други нови мајки, да ви се здрави и живи бебенцата!
Кога веќе малце си дојдовме при себе да ви се заблагодарам за убавите честитки на сите. Лепотанот мајкин реши да искочи малце порано на 13 ти сабајлето во 3 ми пукна водењакот,денес наутро во 5 за 6 дојде на свет за мене најубавото бебе на свет. Се гушкавме галевме и нанавме во рацете на мама Јас и син ми искочивме борци и победници во битката бебе
Мило ми е што сте добро и двајцата, вистински борци и победници. Од денес па натака биди најсреќната мама на свет