Neka e zdrava i najsrekna. Dusa mila. I mene dr. Adela me porodi za prvoto. Ke bide se vo red za 2-3 dena. Izdrzi hrabro
Сега мила кај и да е ќе дојдат и ќе те станат полека. Диши ја болката и лесно ќе станеш како авион само не мисли дека ќе те боли. Ќе те измијат само од половина надоле ќе се измиеш и назад во кревет а да и катетарот ќе ти го извадат. Одмори малце и после станавај сама,што повеќе стамуваш и одиш тоа побрзо ќе помине. И веќе можеш да каснуваш по малце ќе ти објаснат таму сестрите. Кажи првпат кога ќе ти ја стават на града какво е чуството? Јас вриснав кога прв пат зашмука Бубни мала од мали батко
Мила она Чудно е првите денови потоа ќе ти се разјасни. Се е тоа нормално и нормални реакции. Гледај да се опоравиш, бидејќи само опоравена можеш да помогнеш. Прави што ќе ти кажат и се ќе биде во ред. Ете Лов ми се породи следи остала екипа
Ме изми сaбaјле сестрaтa дoле,стaнaвме се држев зa креветoт. Oперaцијaтa печи жежи бoли дoделa стoев. Визитa дa пoмини пoкaснo пa ќе кaжaт зa кaтетaр. Нaјјaкo беше ми гo ,тупувa,сестрa бебетo нa грaдaтa и ми викa aјде дoј јaс сестрo aмa немсм млекo нaдoјденo. Кaкo гo стaви кaкo си влечеше фенoмен нaјгoлем зa мене. Јa гледaш и ти се плaче. Денес мoрaм дa бидaм силнa дa се испрaвaм зa дa биде и пoкрaј мене дa цoцaме. Амa oд кaнилa немoжaм дa мaнипулирaм.
Честитки на сите нови мамички @FreeMind Вчера те мислев и баш за тебе е отворив темава да видам дали конечно се олесни.
Мешковци јас се породив денес во 06:23 излезе мојот јунак После 24 саати... немав пријатно искуство зашто искусив мн тешко отварање до 10 прсти на крај завршив царски.. таква лоша беше мојата среќа, приказната ќе ви ка раскажам за некок ден. Фала ви на сите за поддршката! Отидов да се гушкам со животот мој! Неописливо чувство!
Честитки мајка да сте живи и здрави со бебушка на крај ништо не е поважно од тоа да сте сега добри нареден пат полесно ке биде уживајте со бебушката сега