Женски се породивМене ме снема да ви пишам бев на цтгто кога ме викнаја на контрола и ме задржаа кога отидов не покажаа некои јаки контракции и ми рекоа вратисе за 2 сати па ќе си отидеш, и шетаме со мажотми дури се преморов одвај одев и отидовме порано ма болница пак ма цтг и покажуваше веќе контракции ама јас мн не осеќав беб отворрна само 2 прста и предходни болки имав такаме задржаа потоа ми правеа уште неколку цтг и ми дадоа провокациј потоа ми го пукнаа водењакот и за скоро еден час се отворов 8 прсти почекавме уште малце и ме фатија ненпрмални болки и директно на бокс за мн брзо се породив за скоро пола час готова бев, бидете сигурни дека сигурно ќе осетите која е најголемата болка дали се отворате е тоа е мајка баш раната сега боли многу ама ќе помине уживајте и со лесно на сите кога ќе си ги видите бебушките потоа не е важна болката од раната 39 недела
Жени мои се породив јасПреска во 22:00,природно со 3 напони за саат времеБело кукленце мамино,3100 кг.Посакувам на сите лесен пораѓај и брзо да се гушкате со бебчињата
Ух,што фино,кратко и јасно,бап трап хехе Честитки мамичке, живо и здраво девојчето, уживајте во животот... Посакувам сите да ја имаме твојава лесна среќа! Како освежување си!
Се породив и јас,по навика прво пишав во Труднички Лесно и брзо поминав,за саат време бидна.Дента осеќав послаби болки,појдов накај 20:30,веќе во 22:00 излезе на свет кукличката маминаСамо смирено и храбро,што побрзо да го осетите ова незаменливо чувство на среќа