Милата таа да ми ти е здрав и жив принцот голем да расте и да е најсреќен  @srekice @Emma2 тетки станавме лепотици правите мекицииии
@Happyinlove честитки жив и здрав да е синко.Голем да расте,а тебе најбрзо закрепнување. @Ive13 меси мекици и спремај се пошто уште @NNA ,@Adeline ги чекаме,па да си ги чекираме нашите карти .Иде редот Ти барем знаш што следи ,а јас вчера ми се здрви стомакот,се натрти од една страна.Мислам срценцево у пети ми отиде кога ми кажа мм да идеме на лекар (Нормално не отидов) Но сватив дека се плашам да раѓам
Сите си имаме страв, знаеле, незнаеле, здрвувањето е сепак лажна контракција, јас сега имам страв од чекање на термин па да не е големо бебе да е потешко, само филмови во глава На сите да ни е со лесно, само господ да не чува
Ако ти кажам исто мислев синоќа,да не е големо бебево што ќе правам.Плус на jou tube гледав една има објавено цело породување со се бре од дома до болница и се,и ме фати језа .Рикав ко магарица од страв А она вчера прв пат ми се деси,осетив грч у цел стомак и неможев да мрднам.Се туширав пак ме фати.И седнав ,кога гледам ќебето се напрчило дигам маица што да видам се издеформирал стомакот у една страна Се напив вода се подсобра
Абе што ти е, кај мене нема ден да не помине а да не ми се истрти така стомакот, големо брденце на лево ми се праи, а помало на десно... ехееее, свикнав веќе...само ќе стаиш рака, ќе погалиш, ќе кажеш 2,3 збора во стилу да се смири и толку...се повлекува.. ја планирав да отварам царски на youtube
@Happyinlove Честитки мила, да е живо и здраво синчето, радост цел живот да ви носи!!! @Ive13 Ивке еве замесувам Само вакви убавини да слушаме секој ден!
Е мојаване реагира така нагалење,не се трга Ми стоеше бааѓи време така.До сега прв пат беше вака,и грч и испакнување. Што ќе ти е царски ,царице моја да гледаш да ми кажат за царски ќе потпишам и со нозе ако треба ама пусто фуфка од природен ме фати
Абе да се праи важно нешто Ајде доста коркач низаеден Свикнувај на идејата дека ќе си мајка, не се филмај за пороѓај плиз.. ќе скренеш женче!