Јас изгледа обратно правам Наместо за се живо да се жалам за на крај да сум раат,јас обратно Сите терсен ја наопаку
Тоа го знаеме дека наопаку си направена туку јас како те учев со песна ќе одиш да се пораѓаш. И фрли некое мевце нарани некое бездомно кутре деновиве за кармата да ти се насмее и полесно да се отвориш
Мори ако ти кажам дека животна желба ми е да си отворам стационар за бездомни кучиња нема да веруваш.По маало само мене ниедно куче не ме лае Значи лесно ќе поминам
Елај ми сеа Како песна има да иде! Стварно ич да не се плашиш не е страшно како што изгледа ќе поминеш брзо.
E да знаеш ќе дојдам.Да се шетаме на Боденско езеро,на лепотиците фотосесии во замокот на Лудвиг да им праиме
А баш вчера те помислив. Си викам ја нема Хепи деновиве да не има новости. Не за друго оти си бевме колешки по термин, ама ти си кажа дека ќе биде порано. Да е жив и здрав синот. Цел живот да ве радува.
Оох зар и повраќањето? Ау се плашам значи дефинитивно. Јас цела бременост скоро имав течна столица ама зошто повраќање, менструални болки имам често но не се на определено... Ооохх..
Ма незнам јас нешто така што сум читала по форумов демек што пишуваа девојките.Ти па мене ме слушаш,јас од кај знам Уживај си ти маченце
Честитки @Kukla994 да ти е живо и здраво, гордост ваша да биде! Ми текна дека правевме муабет пред неколку години дека едвај чекаш и ти да имаш бебуш за гушкање Честитки и на сите други нови мајки