Царице моја, жива и здрава да ти е кукличката и од Бога благословена!! Те гушкам мила моја, преееемногу се израдував
Мешиња, се породив на 7ми вечерта со царски, во Чаир. Бебе 3320 кг, 50цм. Добри сме и двајцата, нахнадно ќе пишам во породилни приказни. Со лесно на сите.
Мами искрени честитки!!! Здраво и живо да е! Супер е бебка таман во тежина и должина. Уживајте си! Можам да ја замислам твојата среќа. Среќна сум и јас за вас
@srekice мамичке жива и здрава нека е лепотицата, тебе побрзо опоравување @kikin @Ana.Jones мамички и вас живи и здрави бебињата, вас побрзо закрепнување
Среќо моја најсакана како близок да ми се породи е толку те мислев! Да ми ја изнагушкаш лепотицата најсилно на свет и да и шепнеш: ”гледаш мала имаш храбра мајка”. И свекрвица да ми ја изнагушкаш онака од мене да ја плескаш со тупаници во грб при гушкање да топоти Заврши конечно епизодата на бременост, идам да замесам мекици во ваша чест. Ајде тебе не те жалам брзо ќе застанеш на нога*
Честитки до новите мамички Живи и здрави да се бебушките , побрзо да се гушкате домче @srekice , другарка една специјална огромна до тебе