Честитки мајче да ви е жива и здрава. Многу мие мило ептен се израдував. Сега од друшките од подршка ја чекам @0ли со баткото И @Veki4kaa со дадата
Ќе ја истуркаме зимава, еве каде е пролетта @flower30 Честитки, големо да расте! Ете помина, сега радости, гушкања и многу љубов! Оваа Нова година ќе ви биде поинаква од сите досега!
@flower30 Здраво живо да е синчето. Брзо опоравување и успешно доење да имаш! П.С како беше како за втор пат, полесно од прв ли? Штом не те секле претпоставувам дека си поминала релативно лесно.
Фала тиВо глобала скоро исто временски, ама пораѓајот за нијанса потежок. Ама тоа сум јасзнаев дека ќе е така
Не зафркавај, спонтано, без епизиотомија, слободно седиш, друго не е битно. Мене од поим пораѓај, хорор ми се вагиналните прегледи, вчера го имав првиот и веќе успешно ми се.разбуди стравот од пораѓајот Ти завидувам што се олесни
Е тоа да,станав, одам сама до вц. Шиена сум, ама не многу. Ех, јас колку вагинални прегледи денес имав, и колку пати ми ставаа раце до пораѓај - за 10 години Ама па тоа помага во отворањето, така да за добро е Е богами, среќна сум што заврши
Женички јас се породив вчера, лесно како песна за 8 сати, со неколку напони. Бебето лепотан на мајка реков јас уште по сликите од ултразвук По еден час го зедоја и ми кажаа дека има потреба од поддршка со кислород, а му дале и антибиотик. Оттогаш сум ни на небо ни на земја, преплашена иако ме убедуваат дека е стабилен јас ќе си умрам од мака