Честитки, големи да ни растат! Мене истиот ден на гушкање ми го донесоа. А кога се породив, ми го доближаа, му бакнав обравче и прекрасни слики ми направија и тој прв момент никогаш нема да ми се избрише од главата, прајслес!
Нема поубав ден, се разбудив и прочитав прекрасна вест @0ли наша стана мајкааа Честитки мила, да ви е здраво и живо синчето, секогаш да ве радува и да ве направи горди родители Многу се израдував, и поплакав од радост. Долгоочекуваното најубаво бебенце ни пристигна Ти благодарам за секој твој совет,и секогаш ќе ти бидам благодарна. Ти и бебчето сте моите херои Гушкајте се и побрзо твое закрепнување ти посакувам Уживај во мајчинството, најмила моја
@Alishan30 леле како ме растрепери и ме расплака Те гушкам силно, најсилно! Тука сум, ќе те следам да знаеш
Мамичка нека ви е честито синчето, да ви носи само радости и да биде живо и здраво Побрзо опоравување
Честитки @0ли , да ви е жив и здрав синот јунак и да ве направи најсреќни и горди родители! Честитки и до @Talesia ! Уживајте во мајчинството девојки!
Честиткиии! Искрено, бидејќи не пиша подолго време те помислив дека можеби си се породила Нека е жив и здрав Честитки, да е жив и здрав, да сте најсреќни